Schilder in Maldegem en omstreken


Oprichter Dirk Van Hecke zette in 1994 de stap naar een eigen zaak en bouwde in de afgelopen jaren een trouw klantenbestand op. Het schildersbedrijf is actief in Maldegem, Knokke, Brugge, Aalter, Eeklo en de Nederlandse gemeente Sluis. 


Vol enthousiasme vervoegde zoon Maxim in 2018 het team die al van kleins af aan interesse toonde in het schilderen. 


Onze jarenlange ervaring, overgedragen kennis, werken met kwalitatief hoogstaande producten en materialen, stiptheid en betrouwbaarheid dragen bij tot het realiseren van geslaagde projecten. Onze doelstelling om van iedere klant een tevreden en trouwe klant te maken wordt op die manier gerealiseerd. 

Maxim Van Hecke op 5-jarige leeftijd

Witte kledij


Wie zich een schilder voorstelt denkt meteen aan een persoon die helemaal in het wit is gekleed. Maar waarom wit? Hier zijn maar liefst 4 verschillende redenen voor.


  • De verf mengen op de werf.

Vroeger mengde de schilder zelf de verf tot de gewenste kleur. De reflectie van bijvoorbeeld rode of groene kledij zou dit proces kunnen beïnvloeden.


  • Wit is het meest courant.

Wit is de meest gebruikte kleur voor het schilderen van muren, maar ook andere producten zoals plamuur en kit zijn vaak wit. De schilders dragen dus wit om spatten te verbergen.


  • Buitenwerk.

In de zomer is een schilder voornamelijk buiten aan het werk. Witte kledij is dan ook de beste optie om de stralen van de zon te weerkaatsen.


  • Wit als waarschuwing.

Witte werkkleding trekt de aandacht en voorbijgangers zullen zich ervan bewust zijn dat er schilderwerken aan de gang zijn.

Milieubewust


Zorgzaam omgaan met ons milieu is niet meer weg te denken uit het ondernemerschap. Al jaren maakt het bedrijf gebruik van een reinigingsmachine die het gebruikte schildersmateriaal proper maakt en vervolgens het vuil water scheidt in vaste stoffen en afvalwater.


Ook onze verfleverancier Boss Paints hecht veel belang aan duurzaam ondernemen. Denk hierbij aan energieverbruik, transport en alternatieve grondstoffen. 

Efficiëntie


Ons atelier fungeert naast opslagruimte ook als werkplaats voor het uitvoeren van allerhande werken. Aangezien we in deze ruimte de perfecte werkomstandigheden kunnen creëren bekomen we het optimale resultaat.